Dubbel6Kamp 2020

Dubbel6Kamp 2020

Inleiding

Dit jaar organiseren de buurtsportcoaches voor de 2e keer het Dubbel6Kamp. 

Tijdens het Dubbel6Kamp speel je als team 6 verschillende spellen. Voor ieder spel kun je punten verdienen. Natuurlijk zullen er bekende spellen terugkomen, zoals de draak of het varken, een stormbaan en een estafette spel, maar er zullen dit jaar ook weer nieuwe spellen aan bod komen. 

Dit evenement is verdeeld over 2 dagen, de ene dag sport groep 3 t/m 5 en de andere dag groep 6 t/m 8. Op deze manier kunnen de spellen aangepast worden op leeftijd en motrisch niveau. 

Na inschrijven ontvangt u een bevestiging of deze in goede orde is ontvangen.

Aanbod

De opzet ziet er als volgt uit:

Op donderdag 2 januari 2020 wordt er een ochtend- en een middagprogramma aangeboden aan de leerlingen van groep 3, 4 en 5. De teams bestaan uit min. 6 leerlingen en een begeleider.
Ook op vrijdag 3 januari 2020 wordt er een ochtend- en een middag programma aangeboden voor leerlingen uit de groepen 6, 7 en 8. De teams bestaan uit min. 8 leerlingen en een begeleider.

Let op: Een team met minder dan het minimale aantal deelnemers kan niet ingedeeld worden. In beide categorieën kunnen max. 4 kinderen toegevoegd worden. Voor groep 3 t/m 5 zijn dit dus 10 kinderen per team en voor groep 6 t/m 8 12 kinderen per team. Wanneer u dit aantal overschrijdt dient u dit eerst te overleggen met de organisatie.

Het programma is mede afhankelijk van het aantal teams dat zich aanmeldt. Het ochtend- en middagprogramma is identiek. De spellen per dag kunnen verschillen, dit i.v.m. het niveau van de deelnemers. De dag waarop een team wordt ingedeeld staat vast, na de deadline hoort u of het team in de ochtend of middag actief is. Op basis van vorig jaar kunt u de volgende tijden aanhouden:

- Ochtendprogramma: 09.00-12.00 uur

- Middagprogramma: 13.00-16.00 uur.

 

Inschrijven 

Er wordt uitsluitend ingeschreven in teams, niet individueel. Een (vak)leerkracht of een ouder mag het team inschrijven.

Ook dit jaar geldt weer dat de teams op volgorde van binnenkomst worden geregistreerd en dat van elke school minimaal één team wordt geplaatst (mits men voor de sluitingsdatum heeft ingeschreven). De resterende plaatsen worden verdeeld onder de overige teams, waarbij de rangorde wordt bepaald door binnenkomst van de aanmeldingen. Ieder dagdeel kunnen er maximaal 24 teams ingedeeld worden.  

Ook dit jaar worden er weer meerdere prijzen uitgereikt: het team met de meeste punten, het team dat het leukst verkleed is, een fairplay-prijs en een poedelprijs. Dus doe je best, wees creatief met kleding en wees vooral sportief!  

De inschrijving sluit op vrijdag 6 december.

De school verneemt na de deadline in welk dagdeel het team geplaatst is. De programmaboekjes worden uiterlijk vrijdag 13 december 2019 per mail naar de school/contactpersoon gestuurd. De organisatie gaat er vanuit dat de scholen deze informatie uitzetten bij de deelnemende kinderen en begeleiders.

 

Let op: In week 52 (23 t/m 29 december 2019) is de organisatie niet bereikbaar voor vragen.

 

 

2 januari (groep 3 t/m 5)


Aantal open plekken: 2
Datum Tijd

3 januari (groep 6 t/m 8)


Aantal open plekken: 1
Datum Tijd

Contact

Sportsupport
Bianca van Geldorp
Henk van Turnhoutpad 1
2034 JL Haarlem
E-mail: bvgeldorp@sportsupport.nl
Telefoon: 023-3037214

Facebook: www.facebook.com/buurtsportcoach.velsen.5

Foto Album

Foto bij Dubbel6Kamp 2020
Foto bij Dubbel6Kamp 2020
Foto bij Dubbel6Kamp 2020

Downloads

Bestand downloaden

Inschrijven

Het maximum aantal inschrijvingen voor dit evenement is bereikt. Er zijn geen nieuwe inschrijvingen meer mogelijk.