Volleybal

Volleybal

Inleiding

Op woensdag 23 oktober 2019 vindt in sporthal Zeewijk  IJmuiden het schoolvolleybaltoernooi plaats. De activiteit is bedoeld voor kinderen uit de groepen 5/6 en 7/8.

De organisatie is in handen van volleybal vereniging Smashing Velsen ’96.

contacpersonen: Eline Hofland / Yvonne de Vries (jeugdsmashingvelsen@gmail.com)

Aanmelden voor het toernooi gaat via onderstaand inschrijfformulier. Het is de bedoeling dat er per team één formulier wordt ingevuld. Bij elk team moet ook een coach aanwezig zijn, welke zich op de dag van het toernooi  moet melden bij de wedstrijdleiding. Deze coach is tevens verantwoordelijk voor het team. Bij inschrijving ook graag de naam en telefoonnummer van de betreffende coaches vermelden.

Inschrijven kan tot uiterlijk 10 oktober a.s.

 

Locatie: Sporthal Zeewijk, IJmuiden

Aanbod

Er kunnen maximaal 64 teams meespelen. ’s Ochtends 32 teams (groepen 5/6 en ’s middags 32 teams (groepen 7/8). Wij willen nog wel vermelden dat wanneer er in een leeftijdscategorie te weinig aanmeldingen zijn, het ochtend- en middagprogramma samengevoegd zal worden naar een ochtendprogramma.

 

De resterende plaatsen worden verdeeld onder de overige teams, waarbij de rangorde wordt bepaald aan de hand van de binnenkomst van de aanmeldingen. Inschrijven is mogelijk  in één categorie, jongens en meisjes gemengd. Let op de volgende regel: er staan 4 kinderen in het veld waarvan minimaal één meisje. Ook bij het doordraaien moet er nog steeds één meisje in het veld staan. Bijgaand bij deze brief treft u de, inmiddels gewijzigde, spelregels alvast aan.

 

AANMELDEN VIA SCHOOL!

Groep 5/6


Aantal open plekken: 194
Datum Tijd
23 okt 09:00 tot 12:30 uur

Groep 7/8


Aantal open plekken: 189
Datum Tijd
23 okt 13:00 tot 16:30 uur

Contact

Smashing Velsen
Website: www.smashingvelsen.nl/

Sportloket Velsen
E-mail: sportpas@velsen.nl

Foto Album

Foto bij Volleybal

Downloads

Bestand downloaden