Beweegmaatje

Regelmatig bewegen is belangrijk voor jong en oud. In beweging blijven klinkt eenvoudig, maar het is minder gezellig als je alleen gaat wandelen of fietsen. Dus beweeg je vaak minder dan je zou willen. Welzijn Velsen heeft hier iets op gevonden: Bewegingsmaatje!

Door samen met je maatje te bewegen stimuleer je elkaar en combineer je gezelligheid met een actievere levensstijl. Wil jij dit ook? Je kunt je nu hier aanmelden.

Een bewegingsmaatje is een gelijkgestemde die net zo lang en vaak wil bewegen als jij. Met je maatje spreek je af hoe, wanneer en hoelang je wilt bewegen. Je kunt bijvoorbeeld een scootmobieltocht maken of samen gaan jeux de boulen. Wat u en uw maatje maar willen en kunnen doen. Het maakt niet uit hoe mobiel je bent, we vinden een maatje dat bij je past. Ook als je al een goede basisfitheid heeft kunnen wij een gelijkgestemde te vinden om elkaar te motiveren om fitter en sterker te worden.

Na aanmelding volgt een korte vragenlijst om je wensen en voorkeur aan te geven. Zodra er een match gevonden is, volgt een kennismaking in één van de wijkcentra van Welzijn Velsen om te kijken of het klikt. Tijdens de kennismaking maken de bewegingsmaatjes de eerste wandelafspraak.

Meer weten? Bel 06-59960170 of mail: besseling@welzijnvelsen.nl

Aanmelden: https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=JL7eCL-Fi02M9RKCF2QeYie6HUoQMQlKvNQ2jLmrB1xUM0VESkNEMjlHRENWMkNZTjJKNFBLVk5LRC4u