GoldenSports

GoldenSports: samen buiten bewegen voor 55+
Elke maandag worden ouderen/senioren in Zee- en Duinwijk in beweging gebracht. Het gaat om wekelijkse trainingen onder leiding van fysiotherapeute Sofie van der Hijden van FysioMaas IJmed. 

In onze huidige maatschappij zitten we vaak te veel en hebben we minder contact met buurtgenoten. Juist met het toenemen van de leeftijd is het belangrijk om de gezondheid op peil te krijgen of te houden en ook is het van belang om eenzaamheid te voorkomen. Het doel van GoldenSports in daarom tweeledig: meer bewegen, wat natuurlijk goed is voor de algemene gezondheid en daarnaast mensen uit de buurt leren kennen waardoor de kring van sociale contacten uitbreidt.

In de buitenlucht buurt- en leeftijdsgenoten ontmoeten en samen kennismaken met allerlei vormen van sport, spel en beweging. De trainingen zijn leuk om te doen en gaan het hele jaar door (met uitzondering van weercode geel/oranje/rood). Ze bevatten vaste onderdelen als kracht, balans, coördinatie, lenigheid en uithoudingsvermogen. Iedereen welkom om deel te nemen aan deze laagdrempelige beweegactiviteit. We verzamelen voor de praktijk van FysioMaas IJmed en zullen in het Stadspark gaan oefenen.

Door mee te gaan doen aan GoldenSports verbeterd de fitheid. En omdat de lessen nooit hetzelfde zijn, maar variëren qua activiteiten en spelvormen blijft het altijd leuk en uitdagend.

Wanneer: elke maandag van 10.30u tot 11.30u
Verzamelen: voor de praktijk van FysioMaas IJmed - Grahamstraat 105 te IJmuiden
Trainster: Sofie van der Hijden (fysiotherapeute)
Kosten: losse training €3, strippenkaart 10 keer €25
Kleding: makkelijk zittende kleding met stevig schoeisel
Aanmelden: kom langs en doe mee
Betaling: gelieve via bijgevoegde link (maak een keuze voor losse les of strippenkaart) en anders contant

GoldenSports losse les

Prijs: € 3,00

GoldenSports strippenkaart 10 keer

Prijs: € 25,00

Contact

Sportloket Velsen

Femke van Baarsen

Foto Album

flyer voorkant def
flyer achterkant def