Nu aanmelden

Nu aanmelden

Inleiding

Om ook uw aanbod op het gebied van sport en bewegen in de brochure te kunnen opnemen, vragen wij u enkele gegevens in te vullen in het document onderaan de pagina. Hier is ook de uitnodiging voor aanmelding te downloaden.

Organisaties bieden wij de mogelijkheid om een pagina te vullen. Wel is het uitermate belangrijk om dit te doen volgens een vaste inhoud, houdt hiervoor het stramien uit de bijlage aan. Zo is de informatie voor iedereen hetzelfde en is dit overzichtelijk voor de lezer. Deelname aan de brochure is geheel gratis voor u! 

Graag uiterlijk 19 november reageren via info@sportencultuurimpuls.eu inclusief het ingevulde format (zie download onderaan).

Aanbod

Om de doorstroming naar lokaal sport- en beweegaanbod middels de nieuwe Sport- en Beweeggids tot een succes te maken vragen wij het volgende:

  • Het aanbieden van minimaal één gratis proefles. Dit vinden wij belangrijk om te zorgen dat het aanbod laagdrempelig toegankelijk is.
  • De Sport- en Beweeggids is gekoppeld aan www.sportpasvelsen.nl. Hiervoor ontvang je persoonlijke inloggegevens, zodat het aanbod ook daarop vindbaar en altijd actueel is. Sportloket Velsen ondersteunt hierbij.
  • De aanmelding voorzien van beeldmateriaal (1 foto is voldoende, meer mag). Deze kan gebruikt worden voor beweeggids en/of website van sportpas Velsen.
  • Bijdragen aan de evaluatie van de gids. Het plaatsen van beweegaanbod is kosteloos. Het enige dat wij vragen, is om bij te houden of de gids voor nieuwe deelnemers heeft gezorgd. Dit betekent simpelweg de aantallen bij houden vanaf het moment dat de gids uitkomt. In het najaar van 2021 zal worden gevraagd het evaluatieformulier in te vullen.

Contact

Sport- en Cultuurimpuls

Martine Sanders

Sportloket Velsen

Femke van Baarsen

Downloads

Uitnodiging aanmelding Sport- en Beweeggids volwassenen Velsen 2021
Vragenlijst aanmelding Sport- en Beweeggids volwassenen Velsen 2021