Schoolschaken

Schoolschaken

Inleiding

Op zondag 7 februari 2021  organiseren schaakclub Santpoort en schaakclub Kijk Uit, voor de 22e keer het jaarlijkse Schoolschaakkampioenschap voor basisscholen en middelbare scholen uit de gemeente Velsen. We zijn op zoek naar schaakteams die op die dag hun basisschool willen vertegenwoordigen in de strijd om de titel schoolschaak-kampioen van Velsen 2021. 

De winnaar vertegenwoordigt de gemeente Velsen in de finale van het Noord-Hollands Kampioenschap Schoolschaken.

 

 

Aanbod

De teams

Een team bestaat uit 4 spelers, plus een eventuele reservespeler(s). Alle spelers en reservespelers moeten bij de school, waarvoor zij uitkomen, als leerling zijn ingeschreven. Elke school mag een onbeperkt aantal teams opgeven.

Afhankelijk van het aantal aangemelde teams wordt een volledige competitie afgewerkt of een gedeeltelijke competitie volgens het zogenaamde Zwitsers systeem. In het laatste geval spelen teams van gelijke sterkte zoveel mogelijk tegen elkaar. Winnaar is het team dat de meeste wedstrijdpunten behaalt. Eindigen twee of meer teams gelijk dan tellen de bordpunten.

Deelname en inschrijving

Om te kunnen deelnemen aan dit schoolschaakkampioenschap dienen de scholen zelf teams van 4 spelers samen te stellen plus eventuele reservespeler(s), met vermelding van de naam van de school, de namen van de spelers en het telefoonnummer van een contactpersoon.

Voor vragen kunt u mailen naar: schoolschaakvelsen@xs4all.nl

Aanmelden kan tot en met 22 januari 2021.

 

Basisonderwijs

Nog beschikbaar: 80
Datum Tijd
7 feb 12:30 tot 16:30 uur

Contact

Schaakclub Santpoort / muziek verenigingsgebouw Soli
Ton Haver
Kerkpad 83
E-mail: schoolschaakvelsen@xs4all.nl

Foto Album

Foto bij Schoolschaken
Foto bij Schoolschaken
Foto bij Schoolschaken