Schoolsportkalender '21-'22

De schoolsportkalender is er weer!

In deze kalender staan alle sportactiviteiten waar de scholen aan kunnen deelnemen op een rij. Zo kan je meedoen met toernooien in de sporten: beeball, korfbal, atletiek, dammen, volleybal en nog veel meer!
De activiteiten worden georganiseerd door verschillende sportclubs uit Velsen.

Wordt de sportiefste basisschool van Velsen!

Doe aan zo veel mogelijk schoolsporttoernooien mee, scoor punten en maak kans om de sportiefste basisschool van Velsen te worden! 

Punten scoren

Doe met jouw basisschool zo veel mogelijk mee aan verschillende toernooien en evenementen, hiermee scoort de school punten. Schoolsporttoernooien worden georganiseerd door sportverenigingen in samenwerking met de buurtsportcoaches en het Spotloket Velsen. Tijdens de toernooien ontvangen de teams van de scheidsrechters punten voor prestaties, sportiviteit & respect. Dus hoe meer jullie mee doen, hoe meer punten jullie kunnen verdienen! Deze punten worden allemaal bij elkaar opgeteld en daar komt een winnaar uit en dat is de sportiefste basisschool van Velsen. Alle basisscholen uit de gemeente Velsen kunnen meedingen. 

Prijzen

Wat kan de school winnen? Een heel mooi pakket aan prijzen:
-  de Allround Sportcup, een extra grote wisselbeker
-  een banner voor op de gevel van de school
- een cheque ter waarde van 500 euro (Van de 500 euro mag de school sport- en spelmateriaal voor de leerlingen aanschaffen).
- feestelijke prijsuitreiking, wisselbeker uitgereikt door de wethouder 
- Groepsfoto met mascotte
- én voor de leerlingen een overheerlijk ijsje.

Klik voor een overzicht en om je in te schrijven.

 

Downloads

Bestand downloaden
Hoe werkt de puntentelling