Schoolsporttoernooien B.O.

Inleiding

Als het virus onder controle blijft, zullen onderstaande schoolsporten volgens het rooster plaatsvinden, check deze website voor updates!

Sportloket Velsen heeft in samenwerking met verschillende Velsense sportverenigingen weer heel veel sportactiviteiten gepland voor onze jeugd en jongeren. Kinderen vanaf groep 1 kunnen kennis maken met allerlei sporten die in toernooi- en spelvorm worden aangeboden. Door sporten leert onze jeugd samenwerken, organiseren en omgaan met winst en verlies. En bovenal beleven ze plezier aan sport.

De schoolsportactiviteiten in Velsen worden georganiseerd door sportverenigingen en/ of commissies. Inschrijving voor deze activiteiten is per ondeel verschillend, maar het meeste gaat altijd via de school.

Het is voor alle basisscholen in Velsen mogelijk om zich in te schrijven. Inschrijven kunt u dit jaar niet meer per post/mail doen, maar door op onderstaand inschrijfformulier te klikken.

Het is voor alle basisscholen in Velsen mogelijk om zich in te schrijven.

Aanbod

Hieronder staat ons volledige aanbod. Inschrijven kunt u dit jaar alleen nog maar via inschrijfformulieren in te vullen per activiteit tenzij anders vermeld.

Badmintontoernooi 2022

Dubbel6Kamp 2022

Schaken - 2023