Sportgids Volwassenen 2021

Inleiding

Oproep aan alle sport- en beweegaanbieders met aanbod voor volwassenen!

Sportloket Velsen wil graag zoveel mogelijk Velsenaren in beweging krijgen en houden.
Als mensen actief zijn, heeft dat een positieve invloed op hun leefstijl en gezondheid.
Ook voor senioren en ouderen is bewegen van meerwaarde, daar zetten wij ons eveneens voor in.
Niemand is te oud bent om te (gaan) sporten en bewegen, alleen soms kan het een uitdaging zijn om het juiste aanbod te vinden. Daarom wordt in januari 2021 voor de derde keer de Sport- en beweeggids voor volwassenen uitgegeven. Hierin worden de mogelijkheden overzichtelijk gebundeld.
In deze gids kunnen sport- en beweegaanbieders hun activiteiten kosteloos onder de aandacht brengen. Wij hopen dat onze inwoners op deze manier het aanbod beter weten te vinden, het gaan uitproberen en er (meer) gebruik van gaan maken. Dit draagt bij aan Vitalere Velsenaren!

Aanbod

Wil je jouw beweegaanbod graag terugzien in de ‘Sport- en Beweeggids voor volwassenen editie 2021’? Meld jouw beweegaanbod zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 19 november, aan via onderstaande link.

Om de doorstroming naar lokaal sport- en beweegaanbod middels de nieuwe Beweeggids tot een succes te maken vragen wij het volgende:

  • Het aanbieden van minimaal één gratis proefles. Dit vinden wij belangrijk om te zorgen dat het aanbod laagdrempelig toegankelijk is.
  • De Sportgids is gekoppeld aan www.sportpasvelsen.nl. Hiervoor ontvang je persoonlijke inloggegevens, zodat het aanbod ook daarop vindbaar en altijd actueel is. Sportloket Velsen ondersteunt hierbij.
  • De aanmelding voorzien van beeldmateriaal (1 foto is voldoende, meer mag).
  • Bijdragen aan de evaluatie van de gids. Het plaatsen van beweegaanbod is kosteloos. Het enige dat wij vragen, is om bij te houden of de gids voor nieuwe deelnemers heeft gezorgd. Dit betekent simpelweg de aantallen bij houden vanaf het moment dat de gids uitkomt. In het najaar van 2021 zal worden gevraagd het evaluatieformulier in te vullen.

    Vragen of behoefte aan meer informatie?
    Sport- en Cultuurimpuls: Martine Sanders info@sportencultuurimpuls.eu / 088-633 20 30
    Sportloket Velsen: Femke van Baarsen fbaarsen@velsen.nl / 06-43 43 96 57

Nu aanmelden

Nu aanmelden