Sportpas Velsen loting!

Inleiding

Hallo kinderen!

Sportpas Velsen is een project voor alle basisschoolkinderen in de gemeente Velsen, dus ook voor jou! Wij vinden het ontzettend leuk om te bewegen en sportief bezig te zijn en wij willen graag dat jullie dat net zo leuk gaan vinden als wij. Daarom hebben wij speciaal voor jullie een boekje gemaakt waarin je bijna alle sportverenigingen in de gemeente Velsen kunt vinden.

Op de website www.sportpasvelsen.nl staat nog veel meer informatie over de verenigingen. Alleen op deze website kun je jezelf inschrijven. Je kunt je dus niet bij de verenigingen inschrijven! Ook staan er nog veel meer leuke sportevenementen en nieuwsberichten op de website dus neem gerust een kijkje en schrijf je in!

Aanbod

Loting!

Sommige cursussen hebben een beperkt aantal inschrijvingen en raken daarom snel vol. Om iedereen gelijke kansen te geven op deelname is er een lotingsysteem, dat als volgt werkt:

- Je kunt je inschrijven vanaf 3 september 2019;
- Als je jezelf inschrijft tussen 3 september en 30 september ontvang je een e-mail met een bevestiging van inschrijving en dat je in aanmerking komt voor de loting indien een cursus gebruik maakt van een maximum aantal deelnemers;
- Op 21 september vindt de loting plaats en ontvang je een e-mail of je wel of niet bent ingeschreven voor de cursus.
- Na 21 september kun je je uiteraard ook gewoon inschrijven. Het kan dan wel zijn dat een aantal cursussen vol zijn! Je kan je te allen tijde inschrijven, maar het is dus raadzaam om je tussen 17 september en 20 september in te schrijven! De eerste cursussen gaan van start vanaf 25 september!

 

Let dus op: na de loting kun je nog steeds inschrijven voor de cursussen, maar hoe eerder je inschrijft......hoe groter de kans op deelname!

 

Veel plezier allemaal!

 

Foto Album

Sportgids Velsen editie 2019-2020