Sportstimulering

Binnen de gemeente Velsen zijn bij Sportloket Velsen Annelies Visser, Eric Smit en Danielle van der Linden actief op het gebied van sportstimulering.

Sportstimulering richt zich op alle inwoners uit de gemeente Velsen. Er is speciale aandacht voor de volgende doelgroepen: jeugd (kinderen en jongeren), kwetsbaren en senioren. Daarnaast biedt Sportloket Velsen ondersteuning aan sport- en beweegaanbieders. Om dit te kunnen realiseren zijn er diverse buurtsportcoaches actief. De buurtsportcoaches hebben een adviserende, ondersteunende en coördinerende rol en leggen verbindingen tussen alle organisaties die iets kunnen/willen betekenen op het gebied van Sportstimulering.

Wil je graag sporten/bewegen in de gemeente Velsen? Blader door deze brochure of bezoek onze website www.sportpasvelsen.nl Kom je er niet uit dan helpen we je graag persoonlijk. Voor elke leeftijd zijn er passende activiteiten te vinden, maar er is meer dan alleen het beweegaanbod.

Sportloket Velsen draagt actief bij aan het Sport- en Preventieakkoord. Tevens wordt er professionele begeleiding geboden bij het organiseren van sportieve evenementen. Ook ondersteunen we scholen om meer te bewegen. En behoren particuliere/bedrijfsmatige initiatieven tot de mogelijkheden. Misschien wil je een sportief (kinder)feestje organiseren, dit kan bijvoorbeeld in één van onze sporthallen/gymzalen of in zwembad De Heerenduinen.

Voor de doelgroep kinderen/jeugd/jongeren is Danielle van der Linden de vaste contactpersoon:

Voor volwassenen/senioren/kwetsbaren is dat Eric Smit:
Eric Smit esmit@sro.nl 06-15129401

Buurtsportcoach en verenigingsadviseur: Annelies Visser avisser@sro.nl