Sportstimulering

Binnen de gemeente Velsen zijn bij Sportloket Velsen Annelies Visser, Eric Smit en Danielle van der Linden actief op het gebied van sportstimulering.

Sportstimulering richt zich op alle inwoners uit de gemeente Velsen. Er is speciale aandacht voor de volgende doelgroepen: jeugd (kinderen en jongeren), kwetsbaren en senioren. Daarnaast biedt Sportloket Velsen ondersteuning aan sport- en beweegaanbieders. Om dit te kunnen realiseren zijn er diverse buurtsportcoaches actief. De buurtsportcoaches hebben een adviserende, ondersteunende en coördinerende rol en leggen verbindingen tussen alle organisaties die iets kunnen/willen betekenen op het gebied van Sportstimulering.

Wil je graag sporten/bewegen in de gemeente Velsen? Blader door deze brochure of bezoek onze website www.sportpasvelsen.nl Kom je er niet uit dan helpen we je graag persoonlijk. Voor elke leeftijd zijn er passende activiteiten te vinden, maar er is meer dan alleen het beweegaanbod.

Sportloket Velsen draagt actief bij aan het Sport- en Preventieakkoord. Tevens wordt er professionele begeleiding geboden bij het organiseren van sportieve evenementen. Ook ondersteunen we scholen om meer te bewegen. En behoren particuliere/bedrijfsmatige initiatieven tot de mogelijkheden. Misschien wil je een sportief (kinder)feestje organiseren, dit kan bijvoorbeeld in één van onze sporthallen/gymzalen of in zwembad De Heerenduinen.

Neem contact op met:

Annette Oostwouder │Specialisatie: senioren
Buurtsportcoach
aoostwouder@sro.nl 
06 36333 616

Danielle van der Linden │Specialisatie: kinderen / jeugd / jongeren
Buurtsportcoach
dvdlinden@sro.nl 
06 4084 8889 

Annelies Visser │Specialisatie: kwetsbare doelgroepen & (zwembad)activiteiten
Buurtsportcoach & verenigingsadviseur
avisser@sro.nl
06 3621 9375

Eric Smit │Specialisatie: volwassenen & senioren
Coordinator sportontwikkeling Velsen
esmit@sro.nl 
06 1512 9401